Rozdíl mezi naloženým a vyuzeným produktem je v tepelném zpracování a to uzením.
V chuti u nás odborně vyuzeného selátka, krůty nebo kýty není významný rozdíl oproti pečení nebo grilování, ale je zde podstatný rozdíl v době přípravy k okamžité spotřebě u Vás.
Jde jen o to, kolik máte času a jak moc se chcete věnovat grilování. Zatímco u nás naložený produkt je potřeba podle druhu grilovat 4-8 hodin, od nás vyuzené sele, krůtu nebo kýtu stačí ohřát do horka na grilu, což zabere přibližně 1 - 1,5 hodiny.
Upéct naložené selátko nebo krůtu připravenou od nás není složité, jak by se na první pohled zdálo.
Rádi Vám poradíme a popř. Vám za rozumnou cenu zapůjčíme vhodný gril.
Nevíte si rady? Volejte, jsme Vám k dispozici.